Spălare geamuri și fațade la înălțime

Putem observă cu ușurință că arhitectură din ziua de azi se schimbă permanent, apărând tot mai multe clădiri cu pereți exteriori din sticlă sau acoperite cu materiale vitrate care se înalta până la cer. Problema începe când pe aceste suprafețe se depun praful și ploaia care creează o imagine inestetică.

Curat la pătrat va oferă soluția profesională a spălării geamurilor și a vitrinelor, dispunând de personal experimentat, ustensile de înalta performanță, totodată asigurând o calitate superioară. O echipa de profesioniști se va ocupă cât mai repede cu putință de ceea ce îți dorești și îți vor îndeplini toate așteptările și cerințele. Este vorba de transformarea apei potabile printr-un sistem de 4 filtre în apă de puritate 99,99% și folosirea ei pe suprafață vitrată cu ajutorul unui prelungitor de 16 m înălțime.

Avantajul acestui sistem este faptul că după spălare geamurile nu trebuiesc uscate mecanic din cauza purității apei, la uscarea naturală nu vor rămâne pete albe și stropi (același procedeu este folosit la spălarea geamurilor de termopan în interior de către producător). Nu se folosesc deloc scări sau alpiniști, totul fiind coordonat de la sol fără niciun risc. Prețul pe mp fiind la jumătate față de cel al alpiniștilor utilitari.